Добре дошли на официалния сайт на Община Ситово, област Силистра.

Ние сме малка община, разположена в североизточния край на България, но събрала в себе си богатството на природата в горите си и находищата на див божур, романтиката на Дунава и възможностите за отдих и рекреация в малки населени места, пощадени от шума на цивилизацията и запазили спокойствието за своите гости.

Тук ще намерите и други природни и културни забележителности, които да обогатят представата Ви за България. Туризмът е един от приоритетите за нашето развитие и се стремим да обогатяваме услугите, които предлагаме, за да може всеки гост на Ситово да се чувства уютно и да остане завинаги приятел на нашата община.

Община Ситово е традиционен селскостопански регион, отворен за нови инвестиции и иновации. Търсим и насърчаваме партньорствата между частния и публичния сектор в интерес на местното икономическо развитие и подобряване на качествата на живот на нашите жители.

Готови сме да подкрепим всеки инвеститор, който избере нашата община за свое производство, като предлагаме качествени и компетентни услуги за бизнеса, подкрепа от страна на местната власт и свободна работна ръка с добра твалификация.

Ще се радваме да Ви посрещнем в Ситово, за да се развиваме в партньорство и сътрудничество!

Добре дошли в Ситово!

инж. Николай Неделчев
Кмет на Община Ситово

Последно обновени страници

Протоколи

Николай Георгиев Неделчев - кмет на
Община Ситово, Област Силистра
  • Този сайт е разработен по проект осъществяващ се с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд